ECHO Audio, Baudeloo, Mike Boddé & Bloomline

geplaatst in: Uncategorized | 0

Wij zijn uitgenodigd om vrijdagavond de geluidsversterking te verzorgen bij het concert van Mike Boddé (o.a. dé pianist bij Podium Witteman) in de bovenzaal van het Baudeloo in Hulst.

Om deze avond geheel natuurlijk te laten klinken hebben we gekozen voor het “Bloomline OmniWave” geluidssysteem van de nederlandse geluidsontwerper-musicus Leo de Klerk.
De samenwerking tussen muzikant, instrumenten en zaal kan met dit systeem zo optimaal worden versterkt dat u het nauwelijks zult horen omdat de natuurlijke structuur van het geluid behouden blijft. Echt alleen een volume aanvulling op het natuurlijke geluid.

Wilt u van een avond met mooie muziek en verhalen, aangevuld met een mooi geluid genieten : 
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

“Genietend van natuurlijk geluid via luidsprekers, weet je maar al te goed dat het wordt gereproduceerd. Dat komt omdat ons oor geluidsobjecten kan identificeren aan de hand van hun akoestische handtekening. Alleen kleine hoofdbewegingen zullen onthullen dat u exclusief bent verbonden met de akoestische signatuur van de luidspreker, wat bewijst dat u niet echt luistert.”
“Een gedroomde oplossing zou een luidspreker zijn die minder aandacht op zichzelf vestigt dan op het geluid dat het vertegenwoordigt. Het moet akoestisch transparant zijn, zonder informatie toe te voegen of te verwijderen, terwijl de geluidsstabiliteit overal in de kamer behouden blijft. OmniWave, een revolutionaire virtuele luidspreker, is het eerste geluidsbeeldapparaat ter wereld dat dit bereikt.”

Voor verdere info of demonstratie van het systeem bent u op afspraak altijd hartelijk welkom.