NADNAD is een van de merken welke ik van het begin van mijn winkeltijd in mijn collectie heb gehad en veel klanten blij mee heb gemaakt. De letters NAD staan voor New Acoustic Dimension. Het merk dat al meer dan 40 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en video-liefhebbers, die hogere eisen aan de componenten van hun hifi installatie stellen.

De NAD apparatuur betekende altijd veel kwaliteit voor een bescheiden prijs. Dat is ook waar ik voor wil staan. Al geef je maar 100 gulden uit, ik wil dat elke cent uitgegeven wordt aan beter geluid of beeld en dat u als klant het gevoel en de ervaring heeft dat u waar voor uw geld hebt gekregen.

Ik heb dan ook gekozen voor NAD omdat NAD Hifi speciaal vóór mij klanten is ontwikkeld dóór andere muziekliefhebbers. En omdat de AV-apparatuur voor film- en tv-fans ontworpen werd door mensen, die daar ook van bezeten zijn. Hierdoor is er binnen het bedrijf een no-nonsense cultuur ontstaan die niet zorgt voor raadselachtige technische specificaties, die alleen voor ingewijden te begrijpen zijn en die ook maar slechts een deel van de waarheid zijn. Maar er worden producten waarvan de som meer is dan de optelling van de delen.
De ontwerpers van NAD gaan uit van de realiteit: zij stemmen hun ontwerpen af op de omgeving, waarin u het geluid beluistert. Met als gevolg, dat de geluidskwaliteit (nog) hoger is dan de specificaties doen vermoeden. Bovendien gaan de ontwerpers ervan uit, dat u uw apparatuur gemakkelijk en intuïtief wilt kunnen bedienen. U heeft geen behoefte aan allerlei franjes aan uw apparaat die u ook nog eens zelden of nooit zal gebruiken. Ook het geld welke deze franjes kosten kan beter besteed worden aan de binnenzijde.
Naast al deze kwaliteit durft NAD deze ook nog te ondersteunen met 5 jaar garantie als u uw apparatuur koopt bij de Hifi specialist die o.a. wij zijn. NAD is ontworpen voor jarenlang probleemloos kijk- en luistergenot. Maar, ook al is de kans klein, er kan toch iets fout gaan. Dan is het wel zo fijn als u ook na jaren kunt terugvallen op garantie.

Peter de GraafMijn overtuiging is dat u met NAD-apparatuur de beste investering doet in kwaliteit en daarmee heel veel luisterplezier.

 

Peter de Graaf, Geluid & Beeld NU!