HegelSinds een aantal jaren verkopen wij de apparatuur van Hegel uit Noorwegen het merk met een weergaloze weergave uit sensationele simpele verpakkingen. Het verhaal van dit merk begint in 1988. Bent Holter moest een scriptie schrijven tijdens zijn studie aan de Trondheim Technische Universiteit. Hierbij koos hij ervoor zich over het oorspronkelijke ontwerp van de transistor te buigen en te proberen een aantal problemen van het klassieke ontwerp op te lossen.

Holter besloot om uit de klassieke schema’s te stappen en een project dat de basis van wat we vandaag als SoundEngine Technology kennen werd te ontwikkelen.

Vandaag Hegel is een van de beste gevestigde merken in Hi-Fi markt, de productie van geïntegreerde, voor- en eindversterkers, evenals een cd-speler en een aantal van de meest moderne en geavanceerde D / A converters. Het bedrijf heeft dealers in 44 landen en haar producten worden over de hele wereld verkocht. Awards en druk op beoordelingen spreken voor zich.
Peter de GraafDoor de absolute geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en simpelheid hebben we gekozen om dit merk te gaan voeren.