– Muziek is Emotie –

Peter de Graaf

Voor elke woonkamer creëren wij de perfecte HiFi weergave.
Peter de Graaf staat voor passie in muziekweergave. Hij geeft advies in de aanschaf van apparatuur op het gebied van geluid en beeld. Dit zowel voor de particuliere markt als voor bedrijven en organisaties. Zijn ervaring spreidt zich uit van Zeeland en omstreken tot aan Italië, Nigeria, Duitsland, Griekenland, België en Luxemburg. Door deze jarenlange ervaring heeft hij inmiddels een grote aanhang van hifi- en beeldliefhebbers rond zich weten te verzamelen.

“Eerst kom ik met u kennismaken en bij u thuis luisteren.”: is zijn motto. Muziek is emotie en ieder mens is uniek. Dit persoonlijke contact speelt bij zijn advies een grote rol. En dat werkt, weten inmiddels vele mensen die meegegaan zijn in het advies van Peter de Graaf. De geleverde apparatuur staat dan ook vaak jarenlang (20-30 jaar is geen uitzondering) tot volle tevredenheid te draaien. Er zijn vóór zijn klanten, oplossingen zoeken en het overbrengen van de liefde voor muziek maken hem tot een betrouwbare partner. Zo wordt er in elke prijsklasse een fantastische weergave gecreëerd.

In 1987 richtte hij Echo Audio op dat al snel uitgroeide tot een toonaangevend instituut voor de muziekliefhebber, met bekendheid in de hele regio. Na Peter de Graaf Advies en Geluid & Beeld NU! keert hij in Echo Audio weer terug naar de oorsprong. Echo Audio Terneuzen is nu de officiële naam.

Op vrijdag 5 oktober en zaterdag 6 oktober kunt u zelf kennismaken met onze producten en diensten. U bent van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje onze showroom en nieuwe luisterruimtes te komen ervaren bij ons op “Heerlijkheid de Boschkreek”. Er zijn tegelijk diverse demonstraties van HiFi apparatuur.

Echo Audio Terneuzen staat voor een optimale koppeling van apparatuur, het verkrijgen van de beste akoestiek van uw woonkamer of bedrijfsruimte. Klankbalans en verstaanbaarheid spelen bijvoorbeeld ook voor bedrijven een belangrijke rol in veiligheid. De technologie van nu wordt voor u ingezet om het beste resultaat te krijgen. En dat in elke ruimte én in elke omstandigheid zoals in uw; huiskamers, restaurants, kantoor, jacht, theater, winkel, bedrijfspand en woonboulevard.

Het gebruik en de levering van alle merken topapparatuur (zoals buizenversterkers en platenspelers, twee van zijn grootste liefdes) is mogelijk dankzij alle intensieve contacten, die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd binnen ons netwerk. Door deze contacten in alle lagen van de markt is er heel veel mogelijk en vinden we een passend antwoord op uw vraag.

We maken het graag persoonlijk. Het bezoek bij u thuis én het in kaart brengen van uw specifieke wensen leiden tot een advies op maat. In één van onze luister ruimten op “Heerlijkheid de Boschkreek” in de polders vlakbij Terneuzen wordt dan in alle rust uw installatie met u samengesteld. Ons team zal daarna de apparatuur bij u thuis komen installeren en dan kan het grote genieten voor u beginnen.