U loopt in een woonboulevard of winkelcentrum en er wordt via de geluids-installatie een mededeling gedaan en deze is totaal niet te verstaan. Dat is vervelend als het reclame is maar wordt gevaarlijk als het om een callimiteit gaat. Tegenwoordig moet bijna elk gebouw zijn uitgerust met een brandmeld– of ontruimingsinstallatie. Gelukkig maar, want hiermee kan veel leed worden voorkomen. Bij calamiteiten is een goede spraakverstaanbaarheid van de geluidsinstallatie van groot belang. Omdat wij gespecialiseerd zijn in “Goede spraakverstaanbaarheid onder moeilijke omstandigheden” zijn onze installaties bijzonder geschikt voor dit doeleinde.

Artsound waterproof inbouwspeakerEcho Audio Terneuzen kan voor u een geluidsinstallatie ontwerpen en de plaatsing ervan verzorgen die zowel bedoeld is voor: muziekweergave, mededelingen en die ook als calamiteiten installatie dienst doet.

We hebben meerdere projecten gerealiseerd. In samenwerking met de plaatselijke brandweer en beveiligingsbedrijven zorgen wij voor de koppeling van deze publieke- en brandmeldinstallaties. Hierdoor wordt de veiligheid sterk verbeterd.

Spraakverstaanbaarheid
Wij helpen u graag om de weergave van het geluid in uw ruimten technisch en akoustisch te optimaliseren.

In een persoonlijke gesprek kunnen we met u de mogelijkheden doornemen.

Heeft u vragen? Bel  +31(0)6-218 978 57 of mail naar info@echoaudioterneuzen.nl