Spraakverstaandbaarheid – Brandveiligheid

Echo Audio Spraakverstaanbaarheid
Kent u het verschijnsel?

U geeft een presentatie of spreekt een vergadering toe via de geluidsinstallatie….. maar uw verhaal is nagenoeg niet te verstaan. U zit in een restaurant en u kunt de gesprekken niet volgen door de vervelende akoustiek.

Echo Audio Terneuzen is gespecialiseerd in “Spraakverstaanbaarheid in (moeilijke) ruimten.”

Ons uitdaging hierbij is: Akoustisch lastige ruimten te voorzien van een goed verstaanbare geluids-installatie en/of akoustische aanpassingen, zodat uw verhaal ook goed te verstaan is door uw bezoekers.

Verstaanbaarheid heeft “bijna” niets te maken met het volume, maar alles met perfecte samenwerking tussen de ruimte en de installatie. We hebben diverse projecten op dit gebied uitgevoerd in binnen- en buitenland, zoals:

  • Presentatieruimte Gemeente Terneuzen,
  • Morres Meubelen Hulst en Deventer,
  • Nigeria, NLG / Shell /Agip plant op verschillende projecten.

Echo Audio Terneuzen verzorgt demo’s en simulaties waardoor de voordelen van onze projectaanpak duidelijk van te voren kunnen worden beluisterd.

Wij verzorgen de uitvoering van het project in samenwerking met uw eigen installateur. Daarbij levert Echo Audio Terneuzen ook de benodigde tekeningen en begeleiden we de werkzaamheden. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor tijdelijke installaties.

Heeft u vragen? Bel  +31(0)6-218 978 57 of mail naar info@echoaudioterneuzen.nl